Anasayfa Medya Duyurular 2021 Bursluluk Sınavı Ne Zaman?
2021 Bursluluk Sınavı Ne Zaman?

2021 Bursluluk Sınavı Ne Zaman? Sınavda Hangi Konular Yer Alıyor?

Güney Başak VİP Kurs Merkezi olarak sınav süreçlerine dair doğru bilgiyi en hızlı biçimde öğrencilerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bursluluk Sınavı İOKBS’nin tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği İOKBS için heyecan dolu geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı sınav tarihi ile birlikte sınavda yer alacak konuları da açıkladı. İşte sınavla ilgili son gelişmeler…

MEB’in 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflar için düzenleyeceği bursluluk sınavı İOKBS, 5 Eylül 2021 günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Sınavın içeriği 4’er seçenekli toplam 100 sorudan oluşacak ve adayların bu 100 soruyu çözebilmek için 120 dakika zamanları olacak.

Sınavın sonuçları ise 28 Eylül 2021 günü yayınlanacak. Sınavda içerisinden soru gelecek, öğrencilerin sorumlu olacağı konu ve üniteleri linke tıklayarak görebilirsiniz.

Bursluluk Sınavı, LGS, MSÜ, YKS gibi sınavlara dair en son gelişmelerden haberdar olmak için Güney Başak VIP Eğitim Kurumu’nun blog sayfasını takip etmeyi unutmayın.