Anasayfa Medya Duyurular 2021 YKS Ertelendi Mi? Sınav Yerlerinin Açıklanma Tarihi Ne Zaman?
2021 YKS Ertelendi Mi? Sınav Yerlerinin Açıklanma Tarihi Ne Zaman?

2021 YKS Ertelendi Mi? Sınav Yerlerinin Açıklanma Tarihi Ne Zaman?

YKS için heyecan dolu bekleyiş sürüyor. ÖSYM’nin Haziran ayında düzenleyeceği 2021 YKS’de sınav giriş yerleri merak konusu. Halen daha sınavın ertelenme olasılığı olup olmadığı zihinleri meşgul ediyor. Güney Başak VİP Kurs Merkezi, YKS’ye dair en son bilgi ve gelişmeleri sizler için bir araya getirdi.

ÖSYM’nin düzenleyeceği ve TYT, AYT, YDT olmak üzere üç aşamada gerçekleşecek olan YKS için oldukça az bir zaman kaldı. 26-27 Haziran’da gerçekleşecek olan YKS’nin ertelenmesi ihtimali çok konuşuldu ancak böyle bir durum söz konusu değil. Belirlenen sınav takvimi geçerliliğini koruyor. Peki ikinci merak edilen konu olan sınav yerleri açıklandı mı?

Covid 19 salgın koşullarından ötürü ÖSYM, Mayıs ayında yapılması planlanan bazı sınavları erteleme kararı almıştı. Bu durum aynı şeyin YKS için de gerçekleşme olasılığını akıllara getirmişti. Ancak beklenen olmadı. YKS planlanan tarihte gerçekleşecek.

2021 YKS Ne Zaman Yapılacak?

YKS’nin ilk oturumu olan TYT, 26 Haziran Cumartesi günü saat 10.15’te,
İkinci oturumu olan AYT 27 Haziran Pazar günü saat 10.15’te,
Üçüncü ve son oturum olan YDT yine aynı gün 15.54’te gerçekleşecek.

YKS Sınav Yerleri Açıklandı Mı?

ÖSYM’nin, YKS’yi düzenleneceği sınav merkezlerini dijital ortamda öğrencilerin erişimine açması bekleniyor. Öğrencilerin sınava giriş belgeleri hali hazırda yayınlanmış değil. Öğrenciler, ÖSYM’nin web sitesinde aday işlemleri sistemi üzerinde sınav giriş belgelerini görüntüleyebilecekler.

Adana Güney Başak VİP Kurs Merkezi olarak YKS’ye sayılı günler kala bütün öğrencilere başarılar dileriz. Güney Başak VİP Kurs Merkezi’nin YKS, TYT-AYT ve LGS kurslarıyla ilgili detaylı bilgi almak için Güney Başak internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.