Anasayfa Medya Duyurular 2021 YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklanıyor!
2021 YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklanıyor!

2021 YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklanıyor!

Milyonlarca öğrencinin hayallerindeki üniversiteye yerleşmek için kıyasıya yarıştıkları zorlu 2021 YKS maratonu adım adım sona yaklaşıyor. Sınav ve tercihler geride kaldı. Artık öğrenciler heyecanla yerleştirme sonuçlarını bekliyor. Sonuçların ne zaman açıklanacağı belli değildi ancak ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün yerleştirme sonuçlarının gelecek hafta açıklanacağı müjdesini verdi. Adana YKS ve LGS dershaneleri arasında yayın kalitesi, tecrübeli eğitmenleri ve bilimsel eğitim anlayışıyla fark yaratan Güney Başak VİP Kurs Merkezi YKS’deki son gelişmeleri sizler için derledi.

Sosyal medya platformu Twitter’ı aktif kullanan ve resmi hesabı üzerinden bugüne kadar öğrencileri çoğu kez bilgilendiren ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün yine YKS tercih yerleştirme sonuçlarını bekleyen adayların merağına son verdi.

2021 YKS Yerleştirme Sonuçları Haftaya Açıklanacak

ÖSYM Başkanı Halis Aygün Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, gençlerin YKS sonuçlarını heyecanla beklediğinin farkında olduklarını ve bu heyecanı kendilerinin de paylaştığını belirtti. 2021 YKS yerleştirmelerinde kontrollerin sürdüğünü ve önümüzdeki hafta içerisinde sonuçların açıklanacağını söyleyen Aygün, paylaşımını sonuçların şimdiden herkese hayırlı olmasını dileyerek tamamladı.

Güney Başak VİP Kurs Merkezi YKS Kursları

YKS, öğrencilerin hayatındaki önemli dönüm noktalarından biri. Gelecekteki kariyerimizi ve çevremizi belirleme olasılığı bulunan bu sınavda işimizi şansa bırakmak gibi bir durum söz konusu olmamalı. Siz de başarı dolu yarınlara yelken açmak için buraya tıklayarak Adana’da YKS ve LGS alanında çok sayıda başarı hikâyesine imza atan Güney Başak VİP Kurs Merkezi’nin YKS kurslarıyla tanışabilirsiniz.