Anasayfa Medya Duyurular 2021 YKS Ne Zaman? YKS Giriş Belgeleri Nasıl Alınacak?
2021 YKS Ne Zaman? YKS Giriş Belgeleri Nasıl Alınacak?

2021 YKS Ne Zaman? YKS Giriş Belgeleri Nasıl Alınacak?

YKS giriş belgeleri kısa süre önce erişime açıldı. 2 buçuk milyonu aşkın öğrencinin katılması beklenen YKS’nin ilk oturumu 26 Haziran’da, AYT ve YDT ise hemen ardından 27 Haziran’da gerçekleşecek. Peki ya öğrenciler sınav giriş belgelerine nasıl ulaşacaklar? Adana Güney Başak VİP Kurs Merkezi, sınavlara dair en sıcak gelişmeleri, en doğru ve hızlı şekilde öğrencilere duyurmaya devam ediyor. İşte YKS’ye dair her şey…

YKS’ye doğru geri sayım hızlanarak devam ediyor. Sınava sayılı günler kalmışken ÖSYM, sınav giriş belgelerini öğrencilerin erişimine açmış bulunuyor. Adaylar, aday işlemleri sistemi üzerinden sınava girecekleri binayı ve diğer detayları öğrenebilirler.

YKS Sınav Giriş Belgesi Almak için TIKLAYINIZ.

Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

ÖSYM’nin sitesinde yer alan aday işlemleri sistemi üzerinden adaylar, kimlik numaraları ve adar şifrelerini girerek, sınava girecekleri binanın, salon ve sıra numarasının, sınava dair önlem ve kuralların yer aldığı sınav giriş belgelerini edinebilirler.

Güney Başak VİP Kurs Merkezi Eğitmenlerinden Sınav Öncesi Tavsiyeler

Adana’daki YKS kurslarından, dershanelerden ve etüt merkezlerinden eğitim olanakları ve eğitmen kadrosuyla fark yaratan Güney Başak VİP Kurs Merkezi eğitmenleri, sınava sayılı günler kala öğrencilere ve velilere bazı tavsiyelerde bulundu. İşte tavsiyeler…

Bu süreçte aile desteği belki de öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu şey. Aileler bu dönemde çocuklarıyla iletişim kurarken dikkatli olmalı, sınava yönelik beklentilerinden bahsederek çocukların üzerinde gereksiz baskı ve kaygı yaratmamalı, onları anlamaya çalışmalı.

Odaklandığınız Tek Nokta Sınavdaki Başarı Olmamalı

Odaklandığınız tek şey sınavda göstereceğiniz başarı olmamalı. Karşılaşacağınız bir Başarsızlık durumunda çocuğunuza olan sevginizin hiçbir şekilde azalmayacağını, olası her durumda onların yanında olacağınızı hissettirmelisiniz. Sonuç olarak bir yıl boyunca gösterdiği çaba yeterince takdir görmesi gereken bir durum. Yaşadığı kaygı ve stres çocuk üzerinde bir öfke yaratabilir. Uykusuzluk, iştahsızlık veya agresiflik yoğun stresten kaynaklı olarak gözlemlenebilir. Anlayışlı olmayı sürdürün ve en önemlisi çocuğunuzu başkalarıyla kıyaslama hatasına düşmeyin. Bu çocuğunuz üzerinde başa çıkılması zor bir değersizlik hissi yaratabilir.

Her bireyin öğrenme biçimi ve hızı birbirinden farklıdır. Bu noktada baskıcı ebeveyn modeli, sınava bu kadar az zaman kala fayda sağlamayacak aksine zarara yol açacaktır. Başka akrabaların çocuğunuzun moralini bozmasına veya ekstra stres yüklemesine müsaade etmeyin. Moralini yükseltecek etkinliklerden uzak kalmasına izin vermeyin. Hoşlanmadıkları ortamlardan ve kişilerden kendilerini soyutlamalarına yardımcı olun.

Yıllardan bu yana tecrübe, eğitmen kadrosu ve eğitim olanaklarıyla diğer dershane ve etüt merkezlerinin önünde yer alan Adana Güney Başak VİP Kurs Merkezi’nin YKS kursları hakkında 12. Sınıf ve Mezunlar ve 11. Sınıf Kurslar linklerinden fikir almak edinebilirsiniz.