Anasayfa Medya Duyurular 2022 YKS Tarihleri Duyuruldu… TYT-YDT-AYT Oturumları Ne Zaman?
2022 YKS Tarihleri Duyuruldu… TYT-YDT-AYT Oturumları Ne Zaman?

2022 YKS Tarihleri Duyuruldu… TYT-YDT-AYT Oturumları Ne Zaman? İşte YKS’ye Dair Son Gelişmeler…

Milyonlarca öğrencinin hedeflediği üniversite ve bölüme yerleşebilmek için yarışacağı 2022 YKS’de tarihler belli oldu. TYT, AYT ve YDT olmak üzere üç oturum halinde gerçekleştirilecek olan sınavın başvuru tarihleri ve sınav tarihleri açıklandı. YKS’de Adana özel dershaneleri arasında başarı ortalaması en yüksek olanlardan biri Güney Başak VIP Eğitim Kurumu milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren 2022 YKS’ye dair son gelişmeleri sizler için derledi.

Her yıl ÖSYM tarafından düzenlenen YKS için öğrencilerin heyecanlı bekleyişi başladı. Başvurulara ve sınav tarihine dair merak edilen sorular cevap buldu. YKS’ye girecek adayların merakla beklediği başvuru ücretleri, sınav tarihler vs. hepsinin cevabı bu yazıda.

2022 YKS Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

Öğrenciler 2022 YKS’ye 11 Şubat ve 7 Mart tarihleri arasında başvurabilecekler.

2022 YKS Başvuru Ücreti Ne Kadar?

Başvuru yaparken öğrencilerin ödeyecekleri ücret henüz açıklanmış değil. Ancak bilinen o ki YKS başvuru kılavuzu yayınlandığında sınava katılmak için ödenmesi gereken ücret de açıklanmış olacak.

2022 YKS Ne Zaman?

2022 YKS’nin birinci oturumu olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) 18 Haziran 2022 günü düzenlenecek.

İkinci oturum olan AYT (Alan Yeterlilik Testi) ise 19 Haziran 2022 günü gerçekleştirilecek.

Üçüncü ve son oturum olan YDT (Yabancı Dil Testi) tıpkı AYT gibi 19 Haziran 2022 günü uygulanacak.

YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

ÖSYM aksini gerektiren bir durum olmadıkça 2022 YKS sonuçlarının 20 Temmuz 2022 günü açıklanmasını hedeflediklerini duyurdu.

Siz de YKS’de hedeflediğiniz başarıya ulaşabilmek için Güney Başak VIP Eğitim Kurumları’nın uzman eğitmen kadrosu, kaliteli ve sınav seviyesindeki yayınları, bilimsel ve kişiye özel eğitim anlayışı ile tanışmakta acele edin. Adana’da YKS başarısına giden en kestirme yol: Güney Başak VIP Eğitim Kurumları…