Anasayfa Medya Duyurular 2023 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
2023 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2023 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

3 milyonun üzerinde adayın yarıştığı 2023 YKS’de ilk oturum TYT sona erdi. Yarın da adaylar AYT ve YDT heyecanı yaşayacak. Daha şimdiden pek çok öğrenci sonuçların açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. ÖSYM’nin sonuç açıklama takvimi merak konusu. Güney Başak VIP Eğitim Kurumları YKS sonuçları ile ilgili merak edilenleri sizler için anlattı.

Yaklaşık bir yıldır süren zorlu YKS hazırlık maratonunda sona gelindi. Bugün TYT’nin düzenlenmesinin ardından adaylar yarın AYT ve YDT için sınav merkezlerinde olacaklar. Peki heyecanla beklenen bu sınavın sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 YKS Sonuçları 20 Temmuz’da Açıklanacak

ÖSYM’nin sınav takvimi dikkate alındığında sonuçların 20 Temmuz Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Adaylar ÖSYM’nin resmi internet adresi üzerindeki aday işlemleri sistemi üzerinden sonuçlarını görüntüleyebilecekler. Bunun haricinde adaylara posta yoluyla herhangi bir sonuç belgesi gönderilmeyecek.

YKS Tercihleri Ne Zaman?

Sonuçlardan sonra adaylar için en heyecanlı süreç de tercih aşaması olacak. Geçtiğimiz yıl 27 Temmuz tarihinde başlayan tercih sürecinin bu yıl ne zaman başlayacağı konusunda herhangi bir duyuru veya bilgilendirme yapılmadı.

Adana’da YKS’nin başarılı adresi Güney Başak VIP Eğitim Kurumları süreci yakından takip edip sizleri gelişmelerden anında haberdar etmeyi sürdürüyor. Tercih sürecinden anında haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.