Anasayfa Medya Duyurular YKS Tercih (Yerleştirme) Sonuçları Açıklandı!
YKS Tercih (Yerleştirme) Sonuçları Açıklandı!

YKS Tercih (Yerleştirme) Sonuçları Açıklandı! İşte Sonuç Görüntüleme Ekranı

2023 YKS Tercihlerinin ardından yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar https://sonuc.osym.gov.tr adresinden sonuçlarını görüntüleyebilirler. Site üzerinde yoğun bir trafik oluştuğu ve için sitede teknik aksamalar yaşanabilir. 27 Temmuz ve 8 Ağustos tarihleri arasında adaylar hayallerindeki üniversite ve bölüme yerleşebilmek için tercih listelerini hazırladılar. Bugün ise heyecanlı bekleyiş sona erdi. Adana’da YKS başarısının değişmeyen adresi Güney Başak VIP Eğitim Kurumları YKS Tercih ve Yerleştirme Sonuçlarına dair son gelişmeleri sizler için derledi.

Bu Yıl Da Baraj Puanı Uygulanmıyor!

Baraj puan uygulamasının yapılmadığı 2023 YKS’de 3 milyonun üzerinde aday tercih yapma hakkına sahipti. Peki kimler tercihlerinden birine yerleşebildi, kimler umutlarını ek yerleştirmelere bıraktı? Buraya tıklayarak ÖSYM Sonuç Görüntüleme Ekranına ulaşabilirsiniz.

Adaylar ÖSYM şifreleri ve TC Kimlik numaraları ile giriş yaparak tercih sonuçlarını görüntüleyebilirler.

Tercih listesindeki herhangi bir programa yerleşemeyen adaylar ise umutlarını ek yerleştirmelere saklayacaklar. YKS’de başarıya giden yol: Güney Başak VIP Eğitim Kurumları ile YKS’ye dair gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.